A CAMTEQ szolgáltatás elsősorban emailküldésre alkalmas vadmegfigyelő kamera tulajdonosok számára jött létre. Aki már használ ilyen kamerát, tudja, hogy minden kép küldésekor külön emailt kap, melyben megtekintheti a kamera által készített képeket. Napi több kép, esetleg több kamera használata esetén még kényelmetlenebb a képek megnyitása, kezelése.

A CAMTEQ szolgáltatás arra hivatott létrejönni, hogy a vadkamera tulajdonosok számára egy sokkal felhasználó-barátabb megoldást nyújtson. A néhány lépéses regisztráció után a kamera a felhasználói fiókba fogja feltölteni a képeket, ahol egyszerűen, galériába rendszerezve tudja megnézni azokat, lementheti, megoszthatja, mappákba rendszerezheti a képeket, de akár felhasználókat is hozzáadhat a fiókjához, akiknek különféle jogosultságokat biztosíthat, emellett számos kényelmi funkció segíti még a felhasználókat.

A weboldalt folyamatosan fejlesztjük a felhasználók visszajelzései alapján és célunk az, hogy egy nemzetközi vadászközösséget hozzunk létre, amely a felhasználók előnyére szolgál a jövőben.